Over nova

header

Wij zijn Isabelle en Natalie Heijnen. In februari 2012 hebben wij Nova Flex Office opgericht. Nadat wij jaren in het vastgoed hebben geholpen van onze ouders, hadden wij andere ideeën over het verhuren. Namelijk het flexibel verhuren, om zo de startende ondernemers beter tegemoet te komen. Met dit idee zijn wij in Steenbergen gestart en binnen no-time zaten onze ruimtes vol. In Juli 2016 hebben wij een nieuw bedrijfs verzamelgebouw geopend in Roosendaal.

Flexibel verhuren bij Nova betekent dat je een kantoor al vanaf één maand kunt huren met één maand opzegtermijn. Zo bepaal je zelf hoelang je wilt huren. Zelf zijn wij ook flexibel door met u mee te denken in de mogelijkheden.

Door een kantoor te huren in ons bedrijfs verzamelgebouw kunt u gemakkelijker uw klanten ontvangen en legt u gemakkelijk contact met collega-ondernemers waardoor u uw netwerk uitbreidt. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: